Onderhoud airconditioning in Alblasserdam

aiconditioning-onderhoudU wilt natuurlijk wel dat uw airconditioning een lange levensduur heeft en goed werkt. Het is dan ook belangrijk om uw airconditioning eens per jaar te laten onderhouden door een daarin gespecialiseerd bedrijf. Daarvoor bent u bij Hoteco aan het juiste adres. U kunt terecht bij Hoteco voor zowel het onderhoud van uw airconditioning in Alblasserdam als advies over airconditioning. Dankzij onze jarenlange ervaring, deskundig advies en kennis over het onderhoud van airconditioning, zijn wij in staat advies op maat te geven over het onderhoud van uw airconditioningsysteem.

De behandeling

Naast de wettelijk vastgestelde regels (lekdichtheidstest) in verband met het broeikaseffect, wordt elke installatie tenminste één keer per jaar op het goed functioneren getest. Tevens wordt hierbij de verdamper (de koeler) gereinigd met een cleaner die bacteriëndodend, schimmelwerend en luchtverfrissend is. De condensor in de buitenunit wordt gereinigd met speciale cleaner. Hierdoor wordt u gevrijwaard van het ontstaan van legionella, salmonella en listeria. Ook aangroei van schimmel, slijm en algen op de koeler wordt hiermee voorkomen. Kortom, reden genoeg om uw installatie door Hoteco Koeling Service in optimale conditie te laten houden.

Meer informatie over het onderhoud van airconditioning in Alblasserdam

Heeft u vragen over ons en onze activiteiten of wilt u meer informatie over het onderhoud van airconditioning in Alblasserdam ? Wij zijn te vinden aan de Staalindustrieweg 25 in Alblasserdam. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@hoteco.nl, bellen naar 078-6100973 of het contactformulier invullen op onze website.  

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Bijlage

  Foto's groter dan 10mb kunnen niet worden geüpload.

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)