addicool02_grMerkonafhankelijke leverancier

Hoteco Koeling Service B.V. is merkonafhankelijk leverancier van o.a.:

  • Losstaande splitsystemen
  • Koudwatersystemen
  • Kanaalsystemen
  • Multi-invertersystemen
  • Warmtepompen

Hoteco als merkonafhankelijke leverancier werkt vaak met de volgende merken:

Mitsubishi Electric

mitsubishi_logoMitsubishi Electric zorgt ervoor dat u een milieuvriendelijk, kwalitatief en betrouwbaar product in handen krijgt, dit word gerealiseerd door onder andere vertrouwen, kwaliteit, milieu en groei als principes.

Uw medewerkers werken natuurlijk niet graag in een te warm of te koud kantoor. Mensen presteren het beste in een comfortabel binnenklimaat. Ieder mens is echter anders en heeft behoefte aan andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric kan iedereen prettig werken.

Een comfortabel klimaat op uw werk is prettig maar een comfortabel klimaat in huis is natuurlijk ook fijn. Naast een comfortabel binnenklimaat is een gezond en evenwichtig milieu net zo belangrijk voor Mitsubishi. Daarom zijn de systemen van Mitsubishi Electric fluisterstil en zuinig met energie. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Mitsubishi Heavy

mhi-logoMitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met een Mitsubishi Heavy airco creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Uw airconditioner is dus niet langer alleen om te koelen maar het hele jaar door een echte klimaatregelaar. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte.

Natuurlijk wilt u ook dat uw airconditioning zeer geruisloos zijn werk doet. Met geluidsniveaus vanaf 21 dB(A) produceert uw airco zelfs minder geluid dan een gesprek tussen twee mensen oplevert. Naast een prettige temperatuur en rustig kunnen genieten is schone lucht ook zeer belangrijk. Mitsubishi Heavy werkt met de beste filtertechnieken. Stof, nare luchtjes, sigarettenrook en pollen worden goed gefilterd.