Over Hoteco Koeling Service

Hoteco heeft in 1999 een eigen pand laten bouwen met 1.000 m2 opslagterrein voor onze betonkoelunits. In de werkplaats kunnen wij assembleren wat de klant “op maat gemaakt” wil hebben voor airconditioning, luchtbehandeling of betonkoeling.

Wij zijn gelegen aan de A15 dus makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam – Utrecht.

Certificaten

Uiteraard zijn wij VCA-gecertificeerd voor veiligheid op elke bouwplaats.

Wij zijn lid van de branche-organisatie NVKL (Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van koudetechniek en luchtbehandeling). NVKL erkende installateurs moeten voldoen aan alle eisen op het gebied van kennis, competentie, communicatie met klanten en uitstraling.

Ook zijn wij gecertificeerd voor F-gassen. Bedrijven die installatie-en/of onderhoudswerkzaamheden aan koelinstallaties verrichten waarbij F-gassen of gereguleerde (ozonlaag afbrekende) stoffen vrij kunnen komen dienen vanaf 01 januari 2010 over een bedrijfscertificaat te beschikken in het kader van de regeling koelinstallaties. Het bedrijfscertificaat F-gassen is Europees erkend.

Het NVKL en F-gassen certificaat wordt één keer in de 2 jaar herzien via een audit door een onafhankelijke certificerings-instelling, meestal door ViaNorm.

IMG_1529

   nvkl_kl